English
Business
Artes Liberales
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Business-programma's op maat gemaakt

Zoek de inspiratie met hoogleraren, workshopleiders en trainers... Artes Liberales biedt vier programma-varianten aan. In overleg wordt het juiste programma op maat voor u samengesteld.  Wij werken in deze programma's nauw samen met hoogleraren, workshopleiders en trainers.

Programma’s die onder de huid kruipen en zich richten op verdieping, verrijking en inspiratie, vanuit het perspectief van de wereld van de kunsten. Een inspirerende locatie, tentoonstellingen en een uitdagend programma. Voor iedereen die zijn eigen ontwikkeling onder de loep wil nemen als individu én vanuit de organisatie.

Voor individuele deelnemers biedt Artes Liberales ruimte aan de spoorzoeker die speurt naar zaken die wellicht lastig te begrijpen, maar wél oneindig aantrekkelijk zijn. Een unieke gelegenheid om met gelijkgestemden een eigen ontwikkeling door te maken.
Voor bedrijven en organisaties biedt Artes Liberales dé gelegenheid om vanuit een gezamenlijke en doorleefde voedingsbodem te zoeken naar verdieping en inspiratie.

In Artes Liberales ontstaan, vanuit de traditie die zijn basis vindt in het eeuwenoude concept van de zeven vrije kunsten, nieuwe combinaties en overtuigingen. Dicht op de huid en ónder de huid,vanuit de overtuiging dat dáár de werkelijke persoonlijke vorming plaats vindt.

De activiteiten vinden plaats op de bijzondere locatie van het Kunstfort bij Vijfhuizen. Daar waar werelderfgoed, kunst, architectuur, rust en ruimte hand in hand gaan, schept Artes Liberales de mogelijkheid tot reflectie.

 

Basisprogramma
Een inspirerende inleiding op de actuele tentoonstelling en de lokatie brengt in een activerende vorm het thema van de tentoonstelling en het concept van de locatie in beeld. De deelnemers onderzoeken samen hun eigen thema – bijvoorbeeld ‘persoonlijk leiderschap’ – in een omgeving waarin natuur, kunst en historie de context vormen en stimuleren om open en kritisch in de spiegel te kijken. Tijdens een informele afsluiting worden de ervaringen tegen het licht gehouden en het programma afgesloten.

Mediumprogramma
Na het basisprogramma ademt u sfeer en inspiratie in op het Kunstfort en vervolgens wordt u tijdens het ‘diner pensant’ op scherp gezet.

Plusprogramma
In dit uitgebreide dagprogramma worden alle creatieve zone’s uit het programma Artes Liberales doorlopen. Na een inspirerende ontvangst in de lopende tentoonstelling worden in pittige sweatshops de deelnemers meegenomen in deze bijzondere ervaring. U ademt sfeer en inspiratie in op het Kunstfort en vervolgens wordt u tijdens het diner pensant op scherp gezet. Een programma dat onder de huid kruipt.

Speciaal programma: Verwen uw Young Potentials
Artes Liberales biedt de broodnodige verdiepende vorming die jonge mensen helpt hun werk in een bredere context te kunnen plaatsen. Direct van de businessschool of de universiteit wordt de jonge manager in het diepe gegooid. In dit vanuit Duitsland overgewaaide concept geven grote ondernemingen hun trainees en jonge managers in een inspirerende omgeving de mogelijkheid tot een cultureel kunstzinnige vorming.

Wij stellen ons ten doel de potentials te laten putten uit een bredere culturele bagage. Inspirerende inleiding op tentoonstelling en de locatie brengt in een activerende vorm het thema van de tentoonstelling en het concept van de locatie in beeld. Tijdens een informele afsluiting worden de ervaringen tegen het licht gehouden en het programma afgesloten.