English
Business
Bedrijfsevenementen
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Cultureel bedrijfsevenement

Bedrijfs- en afdelingsuitjes, relatieontvangsten, borrels en inspirerende vergaderdagen? Kunstfort bij Vijfhuizen biedt een origineel concept voor uw bedrijfsevenement! Wij organiseren bedrijfs- of afdelingsuitjes, relatieontvangsten, borrels en inspirerende vergaderdagen rondom hedendaagse kunst en fotografie in samenwerking met AimAtArt. Via hedendaagse kunst zorgen wij voor een inhoudelijk, ontspannen en interactief evenement. Een dergelijk evenement is vernieuwend, grensverleggend en draait om beleving: een Uitje met Inhoud!

Relatieontvangst
Kunstfort bij Vijfhuizen is een unieke locatie om uw relaties op originele wijze te ontvangen. Wij maken vanuit deze locatie en de aanwezige kunst de vertaalslag naar uw genodigden op gepaste wijze. U kunt hierbij denken aan een interactieve rondleiding, waarbij bijvoorbeeld de brug wordt geslagen naar de kernmerken van uw bedrijf. Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld om vragen en weetjes over de kunstwerken te verwerken in de borrel, bijvoorbeeld in de hapjes, zodat de kunst tot leven komt en als 'conversation piece' kan dienen.

Bedrijfsuitjes
Voor bedrijfsuitjes is het mogelijk om op interactieve wijze de tentoonstelling te bezoeken. Wij maken de rondleiding voor uw groep op maat, zodat de rondleiding ook voor de onervaren kunstkijker een succes wordt! Aansluitend aan de rondleiding is het mogelijk om een foto-opdracht te laten plaatsvinden. In teams zal uw groep met een spiegelreflexcamera het fort uit gaan en de wereld erom heen vastleggen vanuit een opdracht die aansluit bij de tentoonstelling. Tijdens de borrel worden de foto's gepresenteerd en zal het winnende team een prijs ontvangen. Na afloop, tijdens de borrel of het diner, kan er nog urenlang worden gepraat over de prachtige kunstwerken. De foto's zijn natuurlijk ook een mooie herinnering aan deze dag.

Vergaderdag
Om uw collega's tijdens een intensieve vergaderdag opnieuw te inspireren of de vergaderdag ontspannen af te sluiten hebben wij verschillende ideeën. Uw collega's zullen worden meegenomen door het kunstfort. De deelnemers zullen hierna met een frisse blik vol nieuwe ideeën de vergadering voortzetten en uiteindelijk zal het uurtje kunst een productieve middag opleveren. Als afsluiter van het vergadergedeelte dient de activiteit als breekpunt tussen het intensieve dagprogramma en het ontspannen avondprogramma.

Een programma op het Kunstfort bij Vijfhuizen is een perfecte gelegenheid om een lange dag vergaderen origineel af te sluiten en biedt hét verbindende element voor uw relatieontvangst of bedrijfsuitje!

Bespreek uw wensen! Neemt u s.v.p. contact op met Marcel van Kerkvoorde: 06-44238143 of mail: