English
Kunst
 
 
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Gasttentoonstelling: Dinner Is Being Served

Georganiseerd door Kunstenaars Organisatie Haarlemmermeer
Te zien t/m 11 maart 2012
open: 13:00-17:00 uur.

Om lokale kunstenaars te faciliteren, stelde het Kunstfort bij Vijfhuizen tijdens de winterstop van het eigen programma, ruimte beschikbaar aan Kunstenaars Organisatie Haarlemmermeer (KOH).

Kunstenaars Organisatie Haarlemmermeer
De KOH behartigt de Haarlemmermeerse kunst en de belangen van haar kunstenaars. Zij streeft ernaar elk jaar minstens één tentoonstelling te organiseren. De locatie is daarbij telkens een verrassing, en daardoor ook uniek. Voor haar groepstentoonstelling Dinner Is Being Served is KOH dit keer te gast bij het Kunstfort.

Thema Dinner Is Being Served
Het thema van deze tentoonstelling is: Kunnen Duurzaamheid en Overvloed samen aan tafel? Een aantal kunstenaars heeft hier elk op eigen wijze gevolg aan gegeven, door aan een feestelijke tafel een couvert met stoel te creëren in de poterne van het Kunstfort.

Kleurrijk en divers
In het groepswerk dat zo tot stand kwam, is er soms aandacht voor wat er in ons voedsel zit, de tegenstellingen tussen arm en rijk, overbevissing, overeten, afvalproblemen en voedselverdeling, …kortom: Deze kleurrijke tentoonstelling bevat een overvloed aan invalshoeken om u door te laten verrassen.

Deelnemende kunstenaars
Loes Verbrugge, Iet Rammers, Lidia Verschoor, Maarten Kramer, Jaqueline van Rosmalen, Minke Mensing, Hans Beekman, Wim Jonker, Yvonne Samson, Evelien Weijmer, Carolien Horich, Sabine Sloots, Evert de Graaff Bierbrauwer.