English
Ateliers
Kunst
 
 
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

BuitenBios BLOB: Zes gratis filmavonden!!!

do 29, vr 30 & za 31 augustus 2013
do 5, vr 6 & za 7 september 2013

Openlucht bioscoop met art-cinema films en (Hollywood) klassiekers op het buitenterrein van het Kunstfort.

Gratis toegang!!! Geef je op voor de BLOB gastenlijst en ontvang de uitnodigingen met filmtitels en alle programma-informatie.

Pilot buitenbioscoop
In de vorige zomer (BLOB 2012) vond bij het Kunstfort het pilotproject plaats van de BuitenBios BLOB. Met de dik 300 bezoekers zijn onze verwachtingen meer dan overtroffen. De grote opkomst, de vele positieve reacties, de tevreden sponsoren en de waardering vanuit de gemeente Haarlemmermeer heeft ons doen besluiten de BuitenBios BLOB tot vast onderdeel van de Kunstfort programmering te maken.

BLOB 2013
De voorbereidingen voor BLOB 2013 zijn in volle gang. De opzet is ongeveer hetzelfde als vorig jaar, dus weer drankjes en hapjes, zelf meegebrachte versnaperingen, kleedjes en strandstoeltjes, culinaire bijdrages van de bewoners, en gratis entree met uitnodiging tot donatie. Voor de nieuwe editie hebben we in ieder geval een reeks prachtige art cinema films in de buitenlucht voor u in petto, met nieuwe culinaire verrassingen. Bovendien hebben we dit jaar elke avond een bijzondere, mooie, gekke, poëtische kunstfilm in een kort voorprogramma! 

 

Filmtitels en programma-informatie
De programma-informatie voor BLOB 2013 is inmiddels bekend! Met de sterke film-suggesties die jullie de afgelopen tijd hebben ingestuurd, beloven het alvast leuke avonden te worden! De filmtitels kunnen, i.v.m. de rechten alleen via e-mail worden medegedeeld. Geef je op voor de BLOB gastenlijst en ontvang de uitnodigingen met filmtitels en programma-informatie.

Tijdstip
Omdat het buitenprojecties zijn, zal de start van de film per avond mogelijk wat variëren, maar reken op plus minus een half uur na het ondergaan van de zon. De eerste week is dat rond 20.30 uur, de tweede week rond 20.15 uur. Inloop alle avonden vanaf 19.30 uur

Zitplaatsen
Er zijn stoelen, banken, fleece dekens, kussentjes en kleden op het terrein aanwezig, en kunstenaar Sil Krol (Open City) stelt zijn mobiel forum, met extra zitplaatsen, tijdens de BLOB beschikbaar. Maar neem als je wilt zeker ook je eigen picknick 'gear' mee!

 

Fortrestaurant DagHap
Zin in een eenvoudige, maar heerlijke maaltijd? Op de filmavonden serveert Restaurant 't Fort voor € 15,00 een vlees/vis of vegetarische gerecht op mooi, biologisch afbreekbaar bamboe servies van Zuperzozial. Geef jouw keuze uiterlijk de dag voorafgaand aan de filmavond door, d.m.v. een e-mail naar , of bel 023 - 558 9010. De maaltijd wordt dan geserveerd tussen 20.00 uur en 21.30 uur.

Zelf bijdragen
De BuitenBios BLOB is ontstaan uit een buurtproject van bewoners uit de Haarlemmermeer en het Kunstfort. Buurtbewoners en gasten leveren zelf een leuke bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van zelfgemaakte/meegebrachte culinaire versnaperingen die tijdens de filmavond worden aangeboden, het arrangeren van stoelen, of bij het schenken van drankjes, etc. Lijkt het je ook leuk om hiervan deel uit te maken? Laat het initiatiefnemer Mariken Straat a.u.b. weten middels een e-mail.

 

Donaties
Donaties helpen dit initiatief in stand te houden. Jullie vrijwillige bijdragen zijn meer dan welkom! Of wordt lid van de Vriendenkring en ondersteun het Fort bij Vijfhuizen structureel.

 

De BuitenBios BLOB 2013 is mede mogelijk dankzij:

 

Logo_Vedettlogo_zuperzozial

logo_gemeente-haarlemmermeerlogo_provincie-NH