English
Kunst
 
 
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Zeven gratis filmavonden!

BuitenBios BLOB 2014

 

WK1: wo 27, do 28, vr 29 & za 30 augustus
WK2: do 4, vr 5 & za 6 september 2014


BLOB toont art-cinema films en (Hollywood) klassiekers. Gratis toegang!
Geef je op voor de BLOB gastenlijst en ontvang de uitnodigingen met filmtitels en alle programma-informatie.

BLOB Editie 2014
Na twee succesvolle edities in 2012 en 2013 organiseert het Kunstfort ook dit jaar weer de BuitenBios BLOB. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een heel mooi programma te worden.
De opzet is dezelfde als vorig jaar, dus gratis entree en hapjes & drankjes. Vedett sponsort de BLOB met hun heerlijke blond bier, Zuperzozial zorgt voor 100% biologische afbreekbaar en trendy servies en jouw eigen picknick gear mag natuurlijk ook weer van stal gehaald worden!

Programma
De programmering omvat een selectie van arthouse cinema, cult cinema en klassieke en Indie Hollywood films. Korte kunstfilmpjes voorafgaand luiden de hoofdfilm in.
Ook vertonen we dit jaar speciaal in het kader van het ecologische kunstproject Het Kunstfort Bijenmuseum een prijswinnende documentaire over de huidige bijen-problematiek.

Titels
Mis niet de programma-informatie met alle filmtitels. Vanwege de rechten op het filmmateriaal zullen filmtitels alleen via e-mail gedeeld worden. Meld je daarom aan op de BLOB-gastenlijst en ontvang de uitnodigingen.

Tijdstip
Inloop op alle avonden vanaf 20.00 uur.
Omdat het buitenprojecties betreft, zal de start van de film per avond mogelijk wat variëren, maar reken op plus minus een half uur na het ondergaan van de zon. Dat zal beide weken rond 20.30 – 20.45 uur zijn.

Zelf bijdragen
De BuitenBios BLOB is ontstaan uit een buurtproject van bewoners uit de Haarlemmermeer en het Kunstfort. Deelnemers aan de buitenbioscoop leveren zelf een leuke bijdrage, bijvoorbeeld in de vorm van zelfgemaakte/meegebrachte culinaire versnaperingen die tijdens de filmavond worden aangeboden, het arrangeren van stoelen, of bij het schenken van drankjes, etc. Lijkt het je ook leuk om hiervan deel uit te maken? Laat het initiatiefnemer Mariken Straat a.u.b. weten middels een e-mail.

Donaties
Donaties helpen dit initiatief in stand te houden. Jullie vrijwillige bijdragen zijn meer dan welkom! Of wordt lid van de Vriendenkring en ondersteun het Fort bij Vijfhuizen structureel.

Wordt vervolgd dus, en... leden van de gastenlijst blijven op de hoogte via de BLOBNIEUWS-mail!

 

BuitenBios BLOB 2014 wordt mede mogelijk dankzij:

Logo_Vedettlogo_zuperzozial

logo_gemeente-haarlemmermeer