English
Kunst
Blow Up!
 
 
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 69 niet laden

Kunstenaar: Robert Roelink

De randen van onze samenleving zijn bereikt en de huidige politiek en haar stemmers lijken er geen richting aan kunnen geven. Kunstenaars, filosofen en wetenschappers zijn juist nu nodig om nieuwe wegen voor te leggen. Regeren uit angst of winstbejag is geen duurzame visie.

Zelf ben ik een kunstnomade en manifesteer me vanuit mijn camper. Ik sta met één been midden in de maatschappij en met het andere wil ik de mogelijkheid behouden om zo vrij als een vis in mijn habitat te leven; de natuur. Niet op de vlucht maar opzoek, altijd flexibel op zoek.

Mijn werken bestaan uit schilderijen, collages, beelden en installaties op locatie. Hedendaagse materialen als huishoud plastic, afval plastic, acryl en tape gebruik ik om mijn werken te maken. Thema’s als het milieu probleem door de menselijke invloeden, de verlaksing van de democratie, de hang naar het verheerlijken van economische waarden en de nieuwe verschillende revoluties, worden binnen mijn werken belicht.

Ik ben opzoek naar verschillende beelden die te maken hebben met een nieuwe verlichting van onze totaal mens-zijn. Ik probeer kunst te maken die de hedendaagse cultuur bloot legt. Deze thema’s zet ik tegenover de kracht van de natuur, die ons altijd zal overleven, op zoek naar nieuwe hoop.