English
Kunst
Blow Up!
 
 
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Opening Stellingseizoen: Kom naar het familiefort!

21 april 2014 - 13:00 tot 16:30u.

Op 2e paasdag openen de forten in de Stelling van Amsterdam het Stellingseizoen, met dit keer het thema Kom naar het familiefort.
Die dag kunt u bij het Kunstfort bij Vijfhuizen deelnemen aan een workshop onder leiding van Blow Up! kunstenaar Robert Roelink, om met uw gezin of familie een eigen 'inflatable' kunstwerk te maken.

Blow Up!
De voorjaarstentoonstelling Blow Up! gaat over ‘inflatable art’. De ‘inflatables’ vinden hun oorsprong in de opblaasbare architectuur die door het leger werd ingezet voor noodopvang en als decoys, om de vijand te misleiden. Kunstenaars Bert Kramer en Robert Roelink geven deze kunstvorm opnieuw actualiteit met hun activistische werk.

Samen kunst maken
Families en gezinnen zijn van harte uitgenodigd om samen kunst te maken. In de workshops recycled u samen met kunstenaar Robert Roelink afgedankt plastic en ander materiaal tot een heus 'inflatable' kunstwerk. Na afloop mag u het werk mee naar huis nemen om het thuis tentoon te stellen.

Milieubewust
Deelnemers mogen hun eigen plasticzakken-voorraad meenemen als basismateriaal. Op het Kunstfort staan verdere materialen ter beschikking, die hierbij nodig zijn.

Aanmelden
Aanmelden is gewenst i.v.m. benodigde materialen en organisatie. U kunt dit doen via e-mail naar , onder vermelding van "Blow Up! Workshops 21 april", en het aantal personen in uw familie dat wil deelnemen.
Kosten van deelname bedragen €2,- p.p. ter plekke te voldoen. Daarmee heeft u ook gratis toegang tot de tentoonstelling BLOW UP! (normaal €3,50).