English
Kunst
Blow Up!
 
 
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 545 niet laden

Workshops: Blow Up!

14 juni 2014 - 13:00 tot 16:30u.

Op 14 juni 2014 kan jong en oud bij het Kunstfort bij Vijfhuizen deelnemen aan een workshop om samen met Blow Up! kunstenaar Robert Roelink een eigen 'inflatable' kunstwerk te maken.

Blow Up!
De voorjaarstentoonstelling Blow Up! gaat over ‘inflatable art’. De ‘inflatables’ vinden hun oorsprong in de opblaasbare architectuur die door het leger werd ingezet voor noodopvang en als decoys, om de vijand te misleiden. Kunstenaars Bert Kramer en Robert Roelink geven deze kunstvorm opnieuw actualiteit met hun activistische werk, dat ingaat op de wegwerpmaatschappij.

Samen kunst maken
Iedere geinteresseerde, volwassen of kind, is van harte uitgenodigd om samen kunst te maken. In de workshops recycled u samen met kunstenaar Robert Roelink afgedankt plastic en ander materiaal tot een heus 'inflatable' kunstwerk. Na afloop mag u het werk mee naar huis nemen om het thuis tentoon te stellen, of wordt uw werk opgenomen in de tentoonstelling.

Milieubewust
Deelnemers mogen hun eigen plasticzakken-voorraad meenemen als basismateriaal. Op het Kunstfort staan verdere materialen ter beschikking, die hierbij nodig zijn.

Aanmelden
Aanmelden is gewenst i.v.m. benodigde materialen en organisatie. U kunt dit doen via e-mail naar  onder vermelding van "Blow Up! Workshops 14 juni", en het aantal personen in uw eventuele gezelschap.


Kosten van deelname bedragen €2,- p.p. ter plekke te voldoen. Daarmee heeft u ook toegang tot de tentoonstelling Blow Up!.