English
Ateliers
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Atelier 11, 12 & 13: CIC Company

CIC staat voor Coaching - Innovation - Change.

De afgelopen periode was er een van schaarste, van ‘survival of the fittest’ en verandering. Inmiddels beseffen we dat de rem er op moet om aan kwaliteit te kunnen winnen. Er is een groeiende behoefte aan mensen die verantwoordelijkheid durven nemen en daadwerkelijk een bijdrage willen leveren.

Caroline Serré werkt sinds de oprichting van CIC Company in 2001 aan haar ambitie om mensen en organisaties te begeleiden in de ontwikkeling van duurzaam leiderschap. Haar visie: groei komt altijd vanbinnen uit, en ze geniet er voluit van om mensen bij deze soms verrassende ontdekkingstocht te kunnen begeleiden. Als coach, als organisatie-adviseur, als hofnar of als trainer.
Odette Meyer is één van de CIC coaches en sinds januari van 2012 managing partner. Zij zet haar professionaliteit en (levens)ervaring in, om mensen binnen bedrijfsleven en overheid te versterken in hun leiderschap, waarin je veel voor elkaar krijgt zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Meer weten?
w: www.ciccompany.nl
e: en

In de CIC-ateliers hangt prachtig werk van Odette Meyer. Zij heeft het diepgaande veranderingsproces in de mens verbeeld in haar schilderijen. Haar werk is voor velen zeer herkenbaar en nodigt uit tot gesprek of een ontmoeting van 'ik met ik'.