English
Recreatie
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Rondleidingen

Bespreek een rondleiding op maat bij het Kunstfort! Samen met u stellen we een programma samen dat, afhankelijk van uw interesse, het zwaartepunt bij de kunst en/of de historie van het Fort kan hebben.

Rondleiding Historie
In een historie-georienteerde rondleiding bezoeken we de gebouwen op het fortterrein, en bekijken de binnenruimten. Er wordt een en ander verteld over de geschiedenis van de Stelling van Amsterdam en de functie van het Fort bij Vijfhuizen daarin.

Rondleiding Kunst
In een kunst-georienteerde rondleiding maken we een ronde langs de lopende tentoonstelling. We vertellen wat over de context van de getoonde kunst en vervolgen de rondleiding langs de werken op buitenterrein van het Kunstfort.

Kosten & info
De rondleidingen kosten € 6,00 per persoon*, met een minimum groepsgrootte van 10 (voor een groep kleiner dan 10 personen betaalt u dus € 60,00).
Er geldt een maximum van 15-20 personen per groep, waarbij grotere aantallen personen worden verdeeld over meerdere groepen met elk een rondleider.
Een rondleiding duurt ongeveer één uur. Neemt u s.v.p. contact op met de beheerder voor een reservering.

Arrangement
De rondleiding is zó in te plannen dat die goed kan worden gecombineerd met een lunch in Restaurant ’t Fort of een diner voor groepen. (NB: Neemt u s.v.p. contact op met het restaurant voor een reservering aldaar.)

 

* Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.