English
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 64 niet laden

Restaurant 't Fort & Cateringbedrijf De Smaeck

Restaurant 't Fort wordt geëxploiteerd door het horeca-echtpaar Radboud en Ubavka Bos (Cateringbedrijf De Smaeck). Men kan boeken via de website van het restaurant, en via tel. 023 558 90 10 of 06 24 998 104.

Dinsdag tot en met zondag bent u welkom voor koffie, lunch of een drankje.

Daarnaast kunnen bijeenkomsten en feesten worden geboekt door bedrijven, instellingen en groepen.

Heropening
Radboud en Ubavka zijn al jaren actief in de Haarlemmermeer & omstreken met hun succesvolle cateringbedrijf De Smaeck. Zij breiden hun activiteiten graag uit met de restaurantlocatie die het Kunstfort bij Vijfhuizen biedt.

Naast de gelegenheid voor de individuele bezoeker om iets te drinken en te lunchen, zullen de nieuwe ondernemers een breed spectrum aan mogelijkheden aanbieden voor bedrijven, instellingen en groepen met bijeenkomsten en feesten.

In de maanden juli en augustus 2012 was het fortrestaurant even gesloten voor een grondige opknapbeurt. Vanaf 1 september was iedereen weer elke dag van harte welkom in Restaurant ’t Fort, bij de ondernemers van horecabedrijf De Smaeck!

Op 15 september vond bovendien nog de officiele heropening plaats. Een hartelijk openingswoord werd verricht door Arthur van Dijk (wethouder cultuur, VVD), waarin hij de buitengewone gastvrijheid van het echtpaar Bos roemde, alsook de kwaliteit de gastronomie van De Smaeck. Margriet Ronner (bestuursvoorzitter Stichting Kunstfort bij Vijfhuizen) sprak een welkomstwoord namens het Kunstfort.

Kijk voor meer informatie op de website van het restaurant.